no2umno

‘Sakabangsa’ jadi bilik maki terkini

In sakabangsa on June 11, 2008 at 12:05 am

Pelayar ni pantang ada peluang …. belasah cukup cukup. Dulu Menteri dan pemimpin UMNO di belasah, pastu diorang tutup komen dan tapis. Sekarang bilik jerit baru dihasilkan.

Hai …. memang nasib la UMNO nih. Bukan je kena belasah masa pilihanraya, dah lepas pilihanraya pun kena belasah lagi …. korang tengok komen yang diorang terima. Mak aiii…..menarik jugak. Semua kutok semacam je. Ada blog susah, tak ada blog pun susah. Tak lama lagi ruang komen ni nak kena tapis … mata tak tahan nak baca bro.

korang tengok antara kutukan kutukan maut yang diorang terima

KELAB PEMUDA JIWA LUKA said…
saka…ni kalau bahasa melayu harian dikaitkan dengan warisan kepada perkara-perkara mistik dan tahyul, mungkin dalam kamus dewan maksudnya lebih jelas…
jangan media saka bangsa jadi saka berhantu mcm keris panca sitara..memburu tuannya sampai tidur tak nyenyak makan tak lalu…
akhirnya minta maaf..memalukan umat melayu..
hisham u sucks..!
————————————————————————
Pangkis Pangazou said…
Saya setuju dengan komen kelab pemuda jiwa luka…. especially “Hisham.. you sucks…!”.
Era politik ala UMNO sudah lapuk dimakan masa. Kini tibanya kita tegakkan “Ketuanan RAKYAT MALAYSIA”.

No one should be lord over others except GOD. So, Pemuda UMNO…. YOU ALL SUCKS!
————————————————————————
Azuri said…
baru sekarang nak dengar kata orang-orang Melayu.. Jahanam. UMNO fikir hanya mereka layak memerintah. Persetan dengan semua itu. Allah Taala dah sebut dalam Quran.. Dia yang mengangkat pemimpin dari kalangan Ahlul Bait – Bukan kamu UMNO…

Gua sedih huhuhu…. kesian……korang baca la sendiri …. di http://sakabangsa.blogspot.com/

Tapi yang menariknya … nah korang tengok. baru buka blog dah buat PC dan upacara segala. Aku buka blog No2umnO, sorang diri dalam bilik gelap disajikan dengan kropok leko dan air kopi panas. Nasib baik aku berjimat, sekurang kurangnya duit tu, aku boleh gunakan sekarang untuk bayar minyak. aduh…mahalnya.

Advertisements
  1. Salamualikum.. bakpo abe bubuh gambar profile tengah ‘frust’ tu.. imej Pemuda Mache ko? Tu laa.. abe..! Profile AhlulBait tak ditepi meja, buat tak caro’.. lepas tu takdak pertolongan Allah @ nasrumminallah..! so, kecewa laa..

  2. Apa-apa hal jange tinggal cikgu Ripin. Maklumat AhlulBait dan senjata terakhir ada dengan dia. Tolong semak profile AhlulBait MQTK, InsyaAllah..!

  3. Tak caro'(bena tak bena) ko AhlulBait jawabnya tak ada ‘Pertolongan Allah’ @ Nasrumminallah. Pintu ‘TAUBAT NASUHA’ masih terbuka. Allah Maha Pengampun lagi Maha Penyanyang. Sila contact cikgu Ripin. Jangan syak wasangka. Buang perasaan itu, ikhlas. Ingat! Was-was itu dari pekerjaan Syaitan. UMNO pasti berjaya kerana KETUANAN MELAYU itu adalah kesetiaan pada AHLULBAIT. Kena tahu sejarah ahlulbait dahulu baru faham!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: