no2umno

Siapa liwat Shaiful?

In Anwar Ibrahim, fitnah 2 on July 1, 2008 at 5:37 am

Di sebabkan berita liwat yang terkini ini menjadi bacaan dan perhatian rakyat Malaysia, maka ramai lah pelayar, blogger dan semua jenia manusia mencari identiti, mangsa yang diliwat. Sekarang, nama Saiful Bukhari sudah cukup terkenal dan boleh di gandingkan dengan populariti masa kini. Cuma bezanya, Shaiful terkenal bukan kerana bidang seni atau politik tetapi kerana di liwat.

Kalau benarlah beliau di liwat, maka kita dapat membayangkan bagaimana keadaan seseorang mangsa liwat. Perubahan struktur.

Kita tak tuduh, tapi dia sendiri akui bahawa dirinya sudah di liwat. Samaada atas ugutan atau kerelaan, kita tak pasti. Kalau di paksa, pasti ada kecederaan berlaku, tapi kalau rela, maka tiada lah kecederaan.

Sekiranya terdapat kecederaan, maka siasatan akan dibuat untuk ketahui siapa yang liwat? Kalau seorang pelacur mengatakan dirinya di rogol, maka sukar lah untuk mengetahui kerana bukan seorang. Begitu juga dengan Shaiful, pihak penyiasat perlu mengenal pasti siapa yang meliwatnya.

Jangan salah sangka. Kita perlu bukti. Khalwat dan liwat perlukan 4 orang saksi. Kita tidak didedahkan sebarang gambar bersama Shaiful dan DS Anwar. Persoalannya … siapa kah sebenarnya yang meliwat Shaiful?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: