no2umno

Bantu tak kira parti

In PAS on July 2, 2008 at 3:53 pm

wrlr – […] Majlis penyerahan replika kunci rumah itu dilangsungkan dihadapan rumah yang bernilai RM23000 dengan keluasan20x34 yang mempunyai 3 bilik air. Menurut sdr Mohd Khairy lagi PUZ sedia membantu masyarakat islam sekiranya umat islam membayar cukai dan dengan inilah kita dapat membina rumah. Beliau juga mengucapkan terima kasih kepada Yb Hamdan kerana memaklumkan kepada pihak kami dan kami sedia membantu masyarakat islam,jika memerlukan bantuan.

“Malahan kami kini turut membantu para pelajar yang mendapat tawaran ke pusat pengajian tinggi,malah dalam tahun ini sahaja kami PUZ telah membina 26 buah rumah dan sejak tahun 2006 lagi kami telah membina hampir 80 buah rumah dengan nilai hampir RM613 ribu ringgit, hasil dari kutian zakat dari orang ramai”, demikian jelas Sdr Mohd Kairy lagi.

Bagi Sdr Mohd Fadzil bin Saad 36 , inilah hadiah yang tidak terhingga dan begitu bangga dan bersyukur kerana YB Hamdan mengambil berat walau pun beliau mengetahui bahawa saya adalah ahli UMNO.Beliau juga merasa kecewa dengan sikap terutamanya pihak UMNO yang langsung tidak bertanya khabar dan akhirnya tampil YB Hamdan yang berusaha mendapatkan bantuan sehingga terbinanya rumah untuk beliau sekeluarga berteduh dengan selesa..…… selanjutnya.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: