no2umno

HAI MANA SATU LAAAA..MARI KITA KAJI

In Belit Najib, Saiful Bukhari on July 5, 2008 at 11:51 am

WRLR | …..Jelasnya, jika tindakan mementingkan diri Anwar itu dilayan, dibimbangi akan membawa keadaan tidak stabil yang seterusnya menjauhkan pelabur dan memusnahkan ekonomi negara.
Khamis lepas, pembantu Anwar, Mohd. Saiful Bukhari Azlan, 23, membuat laporan di Pondok Polis Hospital Kuala Lumpur, mendakwa dia diliwat oleh majikannya di sebuah kondominium di Bukit Damansara.
Anwar selepas itu dilihat mengambil beberapa tindakan yang sukar untuk difahami termasuk menyembunyikan diri di Kedutaan Turki atas alasan keselamatannya teran cam. – Utusan

KENAPA IANYA AGAK PELIK DAN TANDATANYA RAKYAT????

Antaranya;
* Kenapa mudah sangat Saiful dapat masuk ke rumah TPM? * Dalam kesibukan Najib – sempat untuk menerima aduan seorang “pekerja” Anwar? * Siapa yang membawa Saiful jumpa Najib? * Siapa lagi bersama TPM bila Saiful mengadu kes liwat? * Apakah Rosmah ada sama – sepertimana dicabar oleh Shamsul AMK? * Kenapa Saiful tidak lapor kepada pemimpin yang tertinggi – Pak Lah? Kenapa Najib? * Kenapa tidak hubungi terus pegawai polis? Najib kata dia percaya kepada sistem! * Kenapa Najib tidak suruh lapor sahaja kepada polis? Najib kata dia percaya kepada sistem!

Tetapi suatu “fakta” yang menimbul persoalan besar kepada IB ialah seperti berikut:
Mengikut laporan polis, Saiful dikatakan diliwat pada 26 Jun. Saiful lapor pada 28 Jun, 5.45 ptg. Najib kata Saiful jumpa dia beberapa hari sebelum buat laporan polis. Tidak mungkin 29hb. Kalau 29hb, disebut semalam. Bilakah harinya bila Najib sebut “beberapa hari” itu?... selanjutnya.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: