no2umno

Antara Laporan Polis dan Marah Bloggers…

In Balasubramaniam, Belit POlis on July 9, 2008 at 2:26 pm

apanakdikata | Naik bosan dah..asyik laporan Polis..Akuan Bersumpah…dah macam-macam…

Lepas tu nanti bila Polis tak dedahkan siasatan..salahkan kata Polis berat sebelah..tak menyiasat laporan yang diorang buat….

Lepas tu pulak bila ada kes jenayah baru..macam kes Nurin Jazlin, Sharlini, Asmawi dan lain-lain yang tak selesai..salahkan Polis…

Semalam kat Parlimen pun ada MP yang kondem Polis sebab kes-kes jenayah tak selesai…dah asyik nak layan laporan Polis korang saja…tak layan korang salahkan jugak…pelik betul lah aku…

Dah Polis tengah cari si Bala tu kan…lepas tu Polis dah kata nak siasat kedua-dua SD tu walaupun dia tarik balik…apa masalah lagi?

Lepas ni kang ada pulak orang buat laporan Polis ke atas lawyer ni sebab buat laporan Polis ketika Polis masih menyiasat…

Aku pun ingat nak buat laporan Polis la…mengatakan bahawa kami rakyat Malaysia sekarang rasa muak dan tertekan dengan apa yang disajikan dalam politik hari ni…aku sampai tahap malam waktu News saja aku malas nak tengok TV..baik aku baca berita online saja..terkini jugak..…. selanjutnya.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: