no2umno

Khaled Nordin pula menghasut

In Belit BN on July 13, 2008 at 2:05 pm

http://web.utm.my/pertisas/index.php?option=content&task=view&id=141&Itemid=1Ahli Majlis Tertinggi (MT) UMNO, Datuk Seri Mohamed Khaled Nordin menyatakan bahawa pakatan pembangkang kini mula menyebarkan dakyah bahawa negara kini dalam keadaan tidak stabil semata-mata bagi mengalih kepercayaan rakyat kepada kepimpinan negara.

Menurutnya lagi,“Sangkaan sebegini sangat penting dalam negara kerana kita susah nak ubah mentaliti rakyat yang sudah dicemari dengan andaian mereka itu,” katanya kepada pemberita selepas merasmikan Persidangan Kerjaya Bagi Pemimpin Malaysia Akan Datang di sini hari ini.

Dalam pada itu, Polis sedang membuat sekatang lalulintas menuju ke Parlimen bermula pada hari ini. Sekatan itu melibatkan jalan jalan menuju ke Parlimen. Kononnya, menurut kata polis, pembangkang sedang cuba untuk membuat perhimpunan berdekatan dengan bangunan tersebut.

Negara aman, tapi ada sekatan jalan raya. Tapi yang pelik, pembangkang pula yang di tuduh sebar dakyah. Tak ke hasut dan fitnah namanya?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: