no2umno

Saiful Bukhari – siapa yang dia hubungi?

In Sayfool suka liwat on July 13, 2008 at 10:15 am

Imageumnoreform | Beberapa salinan bil telefon 012, telah dikirim kepada http://www.umno-reform.com . Bill tersebut mencatat nombor-nombor telefon yang di hubungi oleh Saiful sebelum beliau membuat laporan polis mengenai isu liwat Anwar ke-2.

Setakat ini beberapa nombor telah dikenal pasti oleh kami sungguhpun nombor lain adalah nombor asing. Bagaimanapun kami akan cuba mengkaji nombor-nombor telefon itu. Menurut email tersebut – saudara lihatlah siapa yang Saiful hubungi dan saudara sendiri buatlah rumusan sendiri. SMS tersebut telah membuat kami membuka email dan mendapatkan bil telefon itu – tetapi kami enggan membuat konklusi buat masa ini.

SMS itu turut memaklumkan – saya akan cuba hantar lagi mengenai dakwaan saya tentang siapa yang terlibat. Kes liwat ke-2 ini telah menjadi isu semasa dengan kehadiran tuduhan – kehadiran akuan bersumpah Bala, tuduhan ada konspirasi – tuduhan Saiful bertemu dengan Najib – untuk isu biasiswa dan kemudiannya mengenai liwat .

http://www.umno-reform.com akan mulakan membuat penilaian mengenai nombor telefon yang diberi tidak lama lagi. Sungguhpun itu bukan perkara konklusif untuk membuktikan apa-apa tetapi ia akan memberi sedikit persepsi berbeza menurut apa yang mahu kita percayai.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: