no2umno

Usaha memalukan Anwar dah lama di rancang

In Sayfool suka liwat on July 19, 2008 at 11:01 am

Tertarik dengan artikel di Tranungkite yang mendedahkan bahawa usaha memalukan DS Anwar Ibrahim memang sudah lama di rancang. Rujuk artikel berkenaan Tranungkite

Artikel tersebut juga memaut satu lagi artikel yang telah di keluarkan oleh Marhaen pada 19.03.2008, 11 hari selepas pilihanraya. Tulisan berbentuk amaran itu telah di keluarkan oleh Pinochet Robert.

Sila rujuk berita tersebut ……

Tengku Adnan Ada Misi Khas
Tengku Adnan tidak tersenarai sebagai ahli kabinet sebab dia ada tugas besar yang perlu dilaksanakan sebagai Setiausaha Agung UMNO.

Dolah Badawi telah menetapkan satu misi khas untuk mengembalikan UMNO ke persada politik perdana setelah UMNO/BN tewas teruk PRU12. Datuk Seri Anwar Ibrahim kena berhati-hati dengan segala tipu muslihat yang akan dilaksanakan oleh Ku Nan dengan kerjasama Datuk Shabery Cheek Menteri Penerangan. Jika tersilap langkah DSAI akan diaibkan sekali lagi seperti apa yang berlaku dalam tahun 1999. Begitu juga dengan pemimpin Barisan Rakyat yang lain. Anda semua sedang diperhatikan. Setiap langkah dan kata-kata akan dirakam dan diputarbelit sebaik mungkin untuk mengkucar-kacirkan gabungan Barisan Rakyat.

Dalam beberapa pertemuan tertutup dengan pemimpin UMNO Putrajaya, Ku Nan mengaku bahawa beliau telah menerima satu misi khas daripada Dr. Mahathir untuk merobah landskap politik UMNO khasnya dan negara amnya. Ia bermula dari tahun 1998 hinggalah Datuk Seri Anwar Ibrahim tersungkur pada tahun 1999 dengan fitnah licik yang diatur oleh Ku Nan dengan konco-konconya.

Pinochet Robert

Jika kenyataan di atas ada hubungkaitnya, bermulanya serangan kepada DS Anwar berlaku selepas 3 bulan selepas pilihanraya berlalu. Yakni pada tarikh lapuran polis dibuat oleh Shaiful Bukhari pada 28hb Jun 2008. Sebelum itu, Najib sendiri telah akui bahawa Shaiful berkunjung ke pejabat dan rumah kediaman TPM dengan alasan yang tidak masuk akal, melapurkan kejadian liwat kepada Timbalan Perdana Menteri secara terus. Jika serangan di buat pada tarikh yang disebut, tidak mustahil perancangannya dibuat lebih awal lagi, sekurang kurangnya pada awal tahun 2008 atau sebelum itu lagi.

Jika melihat kepada sikap Saiful Bukhari yang di dedahkan oleh beberapa kenalan beliau, Saiful Bukhari adalah seorang yang cukup mudah untuk di pergunakan sebagai senjata menjatuhkan DS Anwar kerana sikap giler glamour beliau. Rujuk berikut yang di petik dari Carigold Forum,

Salam,

Kalau ikut anak ana yang sama tahun dengan SBA, ada beberapa case sebenar nya SBA di UNITEN

1. Case RM20,000.00 duit Rakan Muda yang belum selesai
2. Tak attend kelas hingga di buang dari UNITEN
3. Rahsia bekerja dengan Tim PM
4. Hidup mewah, keluarga berpisah, ibu meninggal semasa tahun kedua (2005)…..business keluarga jatuh, bercita-cita tinggi dalam politik
5. Baru bertunang dengan pembaca berita NTV 7 pada 17.05.08
6. Seorang pandai berkata-kata dan menunjuk watak baik dan kalau DSAI boleh terpengaruh apa lagi orang lain.

Itu lah sedikit maklum dari ana.

Wassalam
Pak Aman

Untuk lebih menonjolkan sikap gila popularnya, banyak terdapat gambar beliau diserata ceruk internet bersama para pemimpin UMNO. Biar pun ia menjadi koleksi peribadi, tapi tabiat sebegini, bukanlah suatu yang biasa di lakukan oleh pemuda yang sebaya dengannya. Kecuali mentaliti Shaiful memangnya bermasalah.

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang bagaimana dan bila beliau mula membabitkan diri di dalam PKR, sila rujuk artikel terdahulu yang telah di keluarkan lebih awal, sebelum kes ini meledak.
Musang Berbulu Ayam (Part 1)
Musang Berbulu Ayam (Part 2)

Jika merujuk kepada semua berita di dalam internet, terlalu ramai yang bersekongkol di dalam usaha ini. Cuma masa untuk mendedahkannya.

Dan aku, sehingga sekarang, perkara yang cukup pelik adalah bagaimana seorang mangsa liwat boleh TERSENYUM sambil melambaikan tangan untuk di rakam oleh jurugambar media. Rujuk [SINI]

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: