no2umno

Sayfool tidak di sontot

In Sayfool suka liwat on July 28, 2008 at 7:11 am

Berita sudah tersebar luas….Sayfool masih dara@teruna dibahagian belakangnya …..

Hospital Pusrawi 280708.jpgmalaysiakini | ….Tiada bukti Mohd Saiful Bukhari Azlan, yang mengadu diliwat Datuk Seri Anwar Ibrahim, pernah mengalami hubungan seks luar tabie seperti itu – demikian hasil pemeriksaan seorang doktor di sebuah hospital swasta, kira-kira empat jam sebelum membuat laporan polis sebulan lalu.

Menurut salinan laporan perubatan terhadap bekas pembantu Anwar itu, Mohd Saiful ke Hospital Pusrawi mengadu mengalami “tenesmus” – kesukaran dan kesakitan membuang air besar.

Dipercayai pemuda 23 tahun itu mendapatkan rawatan di hospital di Jalan Tun Razak itu kira-kira jam 2 petang pada 28 Jun sebelum diminta ke sebuah hospital kerajaan dan kemudian membuat laporan polis.

Ketika di Hospital Pusrawi, pemuda itu diperiksa oleh Dr Mohamed Osman Abdul Hamid.… selanjutnya.

Aku teringin nak tengok muka bapak dan pakcik pet nya …. Yang aku masih ragu ragu, keadaan pakcik PETnya, atau lebih mudah periksa status pakcik pet yang di ragui kejantanannya. Kalau dapat imej bontotnya pun kira ok gak.

Pengarajan …. Kalau nak buat fitnah … kena hati hati, nama dari baik jadi buruk, bersih jadi kotor dan dapat dosa free … Tak pasal je. Saman fitnah, duit upah kena bayar saman. Kepada tunang nya si Jannah, kalau Saiful nak bohong satu malaysia, satu hari nanti, dia pun kena juga. Tunggu ……..

AKu pelik bila berita seperti ini tak der di Utusanmeloya, Berita Harian, NST, Kosmo, Star dan akhbar mangkuk negara semua …..

  1. ogos fooll

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: